Tapetsering

Tapetsering är både ett sätt att inreda och en konstform som fullständigt kan förvandla ett rum. Med vår långa erfarenhet inom tapetsering kan vi hjälpa dig att förverkliga allt från diskreta fondväggar till mer krävande och effektfulla designprojekt. Vi samarbetar med ledande leverantörer som Boråstapeter, Midbec och Eco, något som säkerställer att du får tillgång till marknadens bästa produkter.

Anpassat efter dina behov

Vi förstår att varje hem är unikt. Därför erbjuder vi anpassade lösningar som är avstämda efter dina önskemål och behov. Oavsett om du föredrar modern design eller något mer traditionellt, kan vi leverera resultat som gör dig nöjd. Självklart kan vi även erbjuda exklusivare material som läder eller siden, om du önskar det. Hos oss är kundens vision alltid i fokus och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar.

Låt oss ta hand om ditt kommande måleriprojekt!

Vi utför en rad olika målningsarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.

Våra tjänster

Med över 40 års erfarenhet är vi ett väletablerat måleriföretag i Blekinge med ett brett utbud av professionella målartjänster. Med erfarenhet och noggrannhet ser vi till att varje projekt får ett vackert och hållbart slutresultat. Vad behöver du hjälp med?