Fönstermålning och renovering

I centrala Karlshamn har vi en verkstad där vi renoverar och målar fönster och dörrar. Här tar vår expertsnickare Mattias hand om allt från förbrukade bottenstycken till intrikata spröjsar. När vi renoverar dina fönster använder vi antingen virke från återbrukade fönsterbågar eller kärnfuru från Norrlands skogar. Det ger bäst kvalitet och längst hållbarhet.

Målning och renovering är en konstform hos oss, utförd i flera noggranna steg. Vi lägger stor vikt vid detaljer och precision, så att det färdiga resultatet inte bara är vackert för ögat utan också funktionellt och hållbart. Vi vet att även de mest slitna fönster kan räddas och till och med bli bättre än de var i sitt ursprungliga skick.

Återbruk, hållbarhet och miljö

Hållbarhet är inget modeord för oss – det är en central del av vår affärsfilosofi. Vi glasar om med både nytt och återbrukat glas. Beslag och andra detaljer tas om hand för att rengöras, smörjas med linolja och återanvändas. Då kan de fortsätta att fungera i många år framöver.

Ofta föredrar vi att använda linoljefärg, en tidstestad metod som ger ett utmärkt och hållbart resultat. Men om du som kund har andra önskemål kan vi självklart föreslå och arbeta med modernare färgalternativ.

Att renovera fönster är visserligen en tidskrävande process, men det är en investering som betalar sig i det långa loppet. Både för din plånbok och för miljön. Vi skapar fönster som inte bara ser ut som nya, utan faktiskt också är bättre än nya. De har karaktär, historia och visar vad riktigt hantverk och hållbara metoder kan uppnå.

Fönstermålning och Renovering
Fönstermålning och Renovering

Låt oss ta hand om ditt kommande måleriprojekt!

Vi utför en rad olika målningsarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.

Våra tjänster

Med över 40 års erfarenhet är vi ett väletablerat måleriföretag i Blekinge med ett brett utbud av professionella målartjänster. Med erfarenhet och noggrannhet ser vi till att varje projekt får ett vackert och hållbart slutresultat. Vad behöver du hjälp med?