Fönstermålning och renovering

Vår verkstad finns i centrala Karlshamn, där vi sedan 1952 har ägnat oss åt att skickligt renovera och måla fönster och dörrar. Här tar vår expertsnickare Mattias hand om allt från förbrukade bottenstycken till intrikata spröjsar. Vi gör det inte bara bra, vi gör det rätt. Vårt virke kommer antingen från återbrukade fönsterbågar eller kärnfuru direkt från Norrlands skogar.

Målning och renovering är en konstform hos oss, utförd med flera noggranna steg. Vi lägger stor vikt vid detaljer och precision, så att det färdiga resultatet inte bara är estetiskt tilltalande men också funktionellt och hållbart. Här förstår vi att även de mest slitna fönster kan räddas och återges sitt ursprungliga skick, eller till och med bättre.

Återbruk, hållbarhet och miljö

Hållbarhet är inget modeord för oss; det är en central del av vår affärsfilosofi. Vi glasar om med både nytt och återbrukat glas. Beslag och andra detaljer tas om hand med stor omsorg; de rengörs, smörjs med linolja, och återanvänds, så att de kan fortsätta att fungera i många år framöver.

Ofta föredrar vi att använda linoljefärg, en tidstestad metod som ger ett utmärkt och hållbart resultat. Men om du som kund har andra önskemål, kan vi självklart anpassa oss och erbjuda mer moderna färgalternativ.

Att renovera fönster är visserligen en tidskrävande process, men den är en investering som betalar sig i det långa loppet—inte bara för din plånbok, men också för miljön. Vi skapar fönster som inte bara ser ut som nya, men som faktiskt är bättre än nya. De har karaktär, de har historia, och de är ett levande bevis på vad riktigt hantverk och hållbara metoder kan uppnå.

Fönstermålning och Renovering
Fönstermålning och Renovering

Låt oss ta hand om ditt kommande måleriprojekt!

Vi utför en rad olika målningsarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.

Våra tjänster

Med över 40 års erfarenhet är vi ett väletablerat måleriföretag i Blekinge som stolt erbjuder ett brett utbud av professionella målartjänster. Vår expertis och dedikation garanterar att varje projekt blir en framgångsrik och vacker verklighet.