Fasadmålning

När våren anländer, tar vi vår expertis utomhus för att göra ditt hem både vackert och hållbart. Att måla om en fasad är inte enbart estetiskt; det förlänger också ditt hus material och skyddar det mot elementen. Vårt noggranna förarbete, som inkluderar tvätt, skrapning och grundning, ser till att resultatet inte bara blir visuellt tilltalande men också beständigt.

Vi använder endast färg av hög kvalitet, vilket garanterar att ditt hem kommer att se fräscht och inbjudande ut år efter år. Vi vet vilka produkter som fungerar bäst för olika typer av byggnadsmaterial, vare sig det är trä, puts eller plåt.

Våra kunder inkluderar privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Alla får samma höga nivå av service och yrkeskunnande.

Linoljefärgsmålning: Expertis som håller

Med mer än 25 års erfarenhet inom linoljefärgsmålning, är vi en av de mest pålitliga målerifirmorna i Södra Sverige. Vi har med framgång genomfört stora projekt på både kulturklassade byggnader och kyrkor, vilket gett oss en solid erfarenhetsgrund och skapat långvariga relationer med våra kunder.

Vår expertis gör att vi är väl rustade för att hantera både antikvariska och moderna målningstekniker. Om du äger ett äldre hus och vill att det ska behålla sitt värde, eller ett nybyggt hus i klassisk stil, är linoljefärg ofta det bästa valet.

Med oss kan du känna dig trygg, vi har den erfarenhet och de resurser som krävs för att leverera en tjänst som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att ge ditt hem det yttre det förtjänar.

Fasadmålning utomhus
Villa Kullavik i Vettekulla

Låt oss ta hand om ditt kommande måleriprojekt!

Vi utför en rad olika målningsarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.

Våra tjänster

Med över 40 års erfarenhet är vi ett väletablerat måleriföretag i Blekinge som stolt erbjuder ett brett utbud av professionella målartjänster. Vår expertis och dedikation garanterar att varje projekt blir en framgångsrik och vacker verklighet.