Fasadmålning

Att måla om en fasad handlar inte bara om att göra den vackrare. Det är också ett arbete som skyddar huset mot väder och vind. Vårt noggranna förarbete, som inkluderar tvätt, skrapning och grundning, ser till att resultatet blir både jämnt och beständigt.

Vi använder endast färg av hög kvalitet. Det garanterar att ditt hem kommer att se fräscht och inbjudande ut i många år. Erfarenheten har lärt oss vilka produkter som fungerar bäst med olika typer av byggnadsmaterial, vare sig det är trä, puts eller plåt.

Bland våra kunder finns såväl privatpersoner och företag som bostadsrättsföreningar, kyrkor och museer. Alla får samma höga nivå av service och yrkeskunnande.

Experter på linoljefärg

Med mer än 25 års erfarenhet av målning med linoljefärg är vi en av de mest pålitliga målerifirmorna i södra Sverige. Vi har med framgång genomfört stora projekt som har omfattat kulturklassade byggnader och kyrkor, vilket nu bidrar med värdefulla erfarenheter när vi tar oss an uppdrag av andra slag.

Vår expertis gör att vi kan hantera både antikvariska och moderna målningstekniker. Om du äger ett äldre hus och vill att det ska behålla sitt värde, eller ett nybyggt hus i klassisk stil, är linoljefärg ofta det bästa valet.

Med oss kan du känna dig trygg. Vi har den erfarenhet och de resurser som krävs för att leverera en tjänst som överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att ge ditt hem det yttre det förtjänar.

Fasadmålning utomhus
Villa Kullavik i Vettekulla

Låt oss ta hand om ditt kommande måleriprojekt!

Vi utför en rad olika målningsarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.

Våra tjänster

Med över 40 års erfarenhet är vi ett väletablerat måleriföretag i Blekinge med ett brett utbud av professionella målartjänster. Med erfarenhet och noggrannhet ser vi till att varje projekt får ett vackert och hållbart slutresultat. Vad behöver du hjälp med?