Vi sätter färg på det mesta

Mer än 40 års erfarenhet har gett Målarmästare Jonas Gustafsson en både bred och djup kunskap om olika områden av yrkesmåleriet. Idag får vi regelbundna uppdrag från såväl privata kunder som från kyrkor, museer och kommersiella aktörer.

Våra olika tjänster omfattar traditionellt måleri, där vi arbetar med både fasadmålning och interiörmålning – exempelvis för att ge privata hem och andra fastigheter nya, vackra och skyddande ytskikt. Vi arbetar även med mer specialiserade tjänster som antikvariskt måleri, möbelmålning, tapetsering, fönsterrenovering och industrimålning.

För att inte lämna något åt slumpen samarbetar vi med ledande färgfabrikanter och andra yrkeshantverkare när det behövs. Det garanterar hög kvalitet och hållbar finish på varje projekt.

Att vi har många återkommande kunder tar vi som ett bevis för att vi är engagerade, bryr oss om slutresultatet och levererar även på tuffa krav. Vi håller yrkesstoltheten högt – oavsett storlek och typ av uppdrag. Läs mer om våra tjänster här på hemsidan – och fundera på vad du har för projekt som skulle behöva en riktig målarmästare!

Våra tjänster

Med över 40 års erfarenhet är vi ett väletablerat måleriföretag i Blekinge med ett brett utbud av professionella målartjänster. Med erfarenhet och noggrannhet ser vi till att varje projekt får ett vackert och hållbart slutresultat. Vad behöver du hjälp med?

Villa Kullavik i Vettekulla

Referens: Villa Kullavik

Målarmästare Jonas Gustafsson har haft äran att arbeta med Villa Kullavik, en juvel belägen i Vettekulla, som är ett av Karlshamns mest pittoreska kustområden. Villan ligger längst ut på en udde och har en rik historia, då den har bevarats och förts vidare i flera generationer.

Läs mer om projektet