Utforska vårt omfattande tjänsteutbud av professionella måleri- och renoveringstjänster

Välkommen till vår tjänsteavdelning, där vi med stolthet presenterar en mångsidig palett av målning och renoveringstjänster, anpassade efter varje unikt projekt och kundbehov. Med över 40 års erfarenhet i branschen, har vi fördjupad kunskap och expertis inom en rad olika områden från traditionellt måleri till specialiserade tjänster som antikvariskt måleri och industrimålning.

Vårt tjänsteutbud sträcker sig från fasadmålning, där vi hjälper till att ge ditt hem eller din fastighet en förnyad glans, till tapetsering, interiörmålning, fönsterrenovering och mer. Vi arbetar tätt tillsammans med ledande färgfabrikanter och andra hantverksproffs för att säkerställa en högkvalitativ och hållbar finish på varje projekt.

Genom vårt engagemang för excellens, miljötänk och hantverksmässig skicklighet, strävar vi efter att inte bara möta, utan överträffa dina förväntningar. Utforska våra tjänster nedan för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina visioner och förbättra estetiken och värdet på din fastighet.

Våra tjänster

Med över 40 års erfarenhet är vi ett väletablerat måleriföretag i Blekinge som stolt erbjuder ett brett utbud av professionella målartjänster. Vår expertis och dedikation garanterar att varje projekt blir en framgångsrik och vacker verklighet.

Villa Kullavik i Vettekulla

Referens: Villa Kullavik

Målarmästare Jonas Gustafsson hade äran att arbeta med Villa Kullavik, en juvel belägen i Vettekulla, ett av Karlshamns mest pittoreska kustområden. Denna historiska villa, som har bevarats och förts vidare genom generationer, ligger stolt längst ut på en udde, som ett testament av tidens gång.

Läs mer om projektet