Målarmästare Jonas
Gustafsson AB

Ett företag med gedigen erfarenhet inom måleribranschen och en passion för detaljer.

Om Företaget

Vi är ett team av duktiga hantverkare, ledda av Jonas Gustafsson, utbildad målarmästare genom Sveriges Hantverksråd. Vår samlade erfarenhet omfattar allt från inomhus- och utomhusmålning till mer komplexa tapetseringsprojekt. Genom åren har vi även haft äran att samarbeta med kyrkor och museer—uppdrag som kräver särskilt stor noggrannhet och materialkännedom. Dessa erfarenheter har vi nytta av även i andra typer av uppdrag, både stora och små.

Fasadputsning och kalkning

Vi är inte bara experter inom måleri. Genom vårt systerbolag Fasad & Puts i Syd AB erbjuder vi även kvalificerad fasadputsning och kalkning. Vår egen fasadputsare Patrik Frobäck har 35 års erfarenhet av olika uppdrag. Med beprövade metoder och egna blandningar ser han till att varje projekt genomförs på ett lyckat sätt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att kontakta oss.

Referenser
Antikvariatiskt måleri
Målarmästare Jonas Gustafsson AB
Målarmästare Jonas Gustafsson AB

Material, tjänster och samarbeten

Vi har alltid prioriterat att använda traditionella och beprövade material. Exempelvis är vi specialiserade på historiska färger som linoljefärg, äggtempera, limfärg och kalk. Det är dock inget som hindrar oss från att använda modernare material när det är lämpligt. Vi erbjuder även ett flertal tjänster inom dekorationsmåleri – bland annat marmorering, ådring och förgyllning – samt möbelmålning och färgsättning.

Basen för vår verksamhet är Karlshamn, men vi verkar över hela Blekinge och nordvästra Skåne. För att kunna erbjuda konkurrenskraftiga helhetslösningar har vi etablerat samarbeten med andra skickliga hantverkare i olika branscher. Vi är stolta medlemmar av Byggnadsvårdsföretagen, Företagarna och Måleriföretagen i Sverige, vilket ger dig som beställare en extra trygghet.

Målarmästare Jonas Gustafsson AB

Kunder som vi jobbar med

Privatkunder

Som privatkund hos Målarmästare Jonas Gustafsson får du en trygg och grundlig målningstjänst. Vår erfarenhet sträcker sig över 40 år inom allt från interiörmålning till fönsterrenovering, vilket gör att vi kan anpassa våra tjänster efter just dina behov. Vi vet att ditt hem är en plats där varje detalj räknas och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Samarbete med ledande färgfabrikanter bidrar också till ett resultat som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också långvarigt och miljövänligt.

Företagskunder

Företag prioriterar ofta en arbetsmiljö som främjar produktivitet och välbefinnande. Målarmästare Jonas Gustafsson vet vilka nyanser och kombinationer som fungerar i olika typer av miljöer. Det gör att vi kan erbjuda lösningar som är skräddarsydda för din verksamhets krav och utmaningar. Oavsett om vårt uppdrag är att fräscha upp ett kontorsutrymme eller om det är mer omfattande och involverar kyrkor eller museer, levererar vi resultat av hög kvalitet. Naturligtvis med respekt för tidsramar och andra överenskommelser.

Industrikunder

När det kommer till industrimålning krävs ofta specialkunskaper. Vårt målarteam har nödvändiga utbildningar och kvalifikationer för målningsprojekt i olika industrimiljöer, något som gör arbetet både säkert och effektivt. Med erfarenheter från mångåriga relationer med industriella aktörer i Småland och Blekinge är vi införstådda med att industrimålning ofta också har snäva tidsramar. Vi är vana att leverera hög kvalitet samtidigt som vi håller tider, följer branschstandarder och sätter säkerheten främst.

Låt oss ta hand om ditt kommande måleriprojekt!

Vi utför en rad olika målningsarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.