Målarmästare Jonas
Gustafsson AB

Ett företag med gedigen erfarenhet inom måleribranschen och en passion för detaljer.

Om Företaget

Vi är en grupp av dedikerade proffs ledda av Jonas Gustafsson, en utbildad målarmästare genom Sveriges Hantverksråd. Vår kollektiva erfarenhet omfattar allt från inomhus- och utomhusmålning till mer komplexa tapetseringsprojekt. Genom åren har vi haft äran att samarbeta med kyrkor och museer—uppdrag som kräver en extraordinär grad av noggrannhet och materialkännedom. Denna höga standard tar vi med oss in i alla våra uppdrag, stora som små.

Ett brett perspektiv

Vi är inte bara experter inom måleri. Genom vårt andra bolag, Fasad & Puts i Syd AB, har vi även 35 års erfarenhet av kvalificerad fasadputsning och kalkning. Detta är tack vare vår egen fasadputsare, Patrik Frobäck. Hans långa erfarenhet gör att vi kan hantera en mängd olika uppdrag med stor skicklighet. Med beprövade metoder och egna blandningar garanterar vi högsta kvalitet på varje projekt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att kontakta oss.

Referenser
Antikvariatiskt måleri
Målarmästare Jonas Gustafsson AB
Målarmästare Jonas Gustafsson AB

Vår historia

Historiskt har vi alltid prioriterat att använda traditionella och beprövade material, och vi är specialiserade på historiska färger som linoljefärg, äggtempera, limfärg och kalk. Detta hindrar oss dock inte från att använda moderna material när så efterfrågas av våra kunder. Vi erbjuder också ett brett spektrum av dekorationsmåleri, som inkluderar marmorering, ådring, förgyllning samt möbelmålning och färgsättning.

Basen för vår verksamhet är Karlshamn, men vi verkar över hela Blekinge och nordvästra Skåne. För att kunna erbjuda helhetslösningar har vi etablerat samarbeten med andra skickliga hantverkare inom olika branscher. Vi är stolta medlemmar av Byggnadsvårdsföretagen, Företagarna och Måleriföretagen i Sverige, vilket ger dig som beställare en extra trygghet.

Målarmästare Jonas Gustafsson AB

Kunder som vi jobbar med

Privatkunder

Som privatkund hos Målarmästare Jonas Gustafsson AB får du inte bara en målningstjänst, du får en helhetsupplevelse. Vår erfarenhet sträcker sig över 40 år inom allt från interiörmålning till fönsterrenovering, vilket gör att vi kan anpassa våra tjänster efter just dina behov. Vi vet att ditt hem är en plats där varje detalj räknas, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Genom att samarbeta med ledande färgfabrikanter garanterar vi en finish som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också långvarig och miljövänlig.

Företagskunder

För företag är det viktigt att skapa en arbetsmiljö som främjar produktivitet och välbefinnande. Det är här vi kommer in. Vi på Målarmästare Jonas Gustafsson AB erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhets unika krav och utmaningar. Vare sig det handlar om att fräscha upp kontorsutrymmen eller att ta sig an större projekt som involverar kyrkor och museer, vårt team av dedikerade yrkesverksamma står redo att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi vet att tid är pengar i affärsvärlden, och vi garanterar därför att alla projekt håller tidsramen utan att tumma på kvaliteten.

Industrikunder

När det kommer till industriprojekt krävs det ofta en särskild typ av expertis. Det är därför vi är stolta över att kunna erbjuda industrimålning som en del av vårt omfattande tjänsteutbud. Det krävs specialkunskap för att utföra industrimålning. Hos oss kan du vara trygg med att vi har de nödvändiga kvalifikationerna för just din industri. Detta gör inte bara arbetet säkert men också effektivt och hållbart. Vi vet att industriella projekt ofta har snäva tidsramar, och vår målsättning är att alltid leverera högsta kvalitet inom den given tiden.

Låt oss ta hand om ditt kommande måleriprojekt!

Vi utför en rad olika målningsarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.